Egmont De Musical Blue Bag Day: 21 april 2018, vanaf 8u30! Blue Bag Day: 21 april 2018, vanaf 8u30!

Egmont De Musical

450 jaar geleden werd Graaf Egmont onthoofd. Daarom wordt 2018 het Egmontjaar in Zottegem.
Kiwanis Zottegem Egmont steunt het project Egmont De Musical, een uniek spectakel vol Zottegems jong talent.
Klik hieronder voor de website.

Blue Bag Day: 21 april 2018, vanaf 8u30!

Ook dit jaar komen wij langs in ELKE straat van groot-Zottegem; Brakel en Herzele voor onze kledinginzameling. We rekenen dan ook weer op de gulle steun van alle inwoners.
De opbrengst gaat naar Spina Bifida & Hydrocephalus vzw, die bijdraagt tot de maatschappelijke integratie van kinderen met open rug of waterhoofd.
Alvast hartelijk bedankt!

Blue Bag Day: 21 april 2018, vanaf 8u30!

Alvast hartelijk bedankt!

Email-adres: