Winnaar 'Weekend Vogezen met de BMW 8-reeks' BEDANKT VOOR UW STEUN! 9de Blue Bag Day Cheque overhandiging Fonds Gianni Eggermont

Winnaar 'Weekend Vogezen met de BMW 8-reeks'

André Goemaere, de winnaar van de Luxury Drive prijs op ons 8ste wijnweekend, vertrekt met de BMW 8-reeks cabriolet naar de Vogezen voor een weekend vol rijplezier. Met dank aan BMW Meerschman voor de sponsoring.

BEDANKT VOOR UW STEUN!

Kiwanis Zottegem-Egmont wil u van harte bedanken voor uw aanwezigheid afgelopen weekend op hun wijnevent. We blikken terug op een zeer succesvolle editie met meer dan 300 bezoekers! Hou zeker onze Facebookpagina of website in de gaten. Daar zal u weldra de totale opbrengst van de kaarten- en wijnverkoop terugvinden, die wordt geschonken aan allerhande projecten ter bevordering van het welzijn van kinderen.

9de Blue Bag Day

Kiwanis Zottegem-Egmont organiseert haar 9e Blue Bag Day en steunt met de opbrengst het UGent Fonds Gianni Eggermont ter bevordering van onderzoek in de kinderurologie.
Begin april verspreidt Kiwanis Zottegem-Egmont opnieuw een blauwe zak met een infobrochure in de 26.500 brievenbussen van de inwoners van Zottegem, Brakel en Herzele. En op zaterdag 27 april 2019 is het weer zover: dan komen de leden voor de 9e keer de gebruikte en afgedankte kleding vanaf 8u30 aan huis ophalen.

Cheque overhandiging Fonds Gianni Eggermont

Na een record opbrengst van ons Blue Bag Day initiatief mochten wij een mooi bedrag overhandigen aan het Fonds Gianni Eggermont ten voordele van kinderurologie. Dank aan alle sponsors, vrijwilligers, leden en kledij/textiel bijdragers!

Email-adres:
Wachtwoord:

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie